在线一本码道高清

Back to top

System heaven: build security software, free software download base!

Position: Home > Download Center > Game Home > Game Tools > NetEase MuMu Simulator
NetEase MuMu simulator v2.2.31.1 official version

Software Description

NetEase MuMu simulator is an Android mobile game simulator launched by NetEase. After installation, you can play mobile games on your computer. NetEase MuMu simulator is perfectly compatible with 90% of mobile games on the market, and is compatible with AMD / Intel processors. The games are carefully selected, with absolute security protection. At the same time, new NetEase games will be launched here.

NetEase MuMu simulator

Software Features

Smart assist key customization, one-click screenshot, boss key, free resolution, APK installation

NetEase Android Simulator Download

Computer play mobile games save power, big screen, cool on-hook, save traffic

NetEase MuMu simulator

Netease produced the world premiere of NetEase New Tour, perfectly compatible, and secure

common problem

1. What is VT? Why turn on VT?
VT is a virtualization technology that can expand the capacity of hardware; that is, single CPU can simulate multiple CPUs in parallel, allowing a platform to run multiple operating systems simultaneously, and applications can run in independent spaces without affecting each other. Thus, the working efficiency of the computer is significantly improved.
2. How to detect if the computer has VT turned on?
First, determine whether the computer can turn on the VT mode. Entering NetEase MuMu will automatically detect whether you turn on the VT mode. If it is not turned on, there will be a prompt, and the user who has turned on has no prompt.
Once again, determine how your computer model should enter the BIOS, press and hold the corresponding key to enter the BIOS when booting
Please refer to the following key assembly machine (according to the motherboard brand): ASUS press F8, Intel press F12, other brands press ESC or F11 or F12
Notebook: Lenovo ThinkPad system press F1, others press F2
Brand desktops: Dell presses ESC, others press F12

3.Solution of installation error code series
1.Error code 1, 2, 100
Solution: Temporarily close anti-virus software and security protection software (360 housekeeper, etc.) and reinstall.
2.Error codes 101, 108
Solution:
A. Make sure the current system account is an administrator and the Registry Editor tool is not disabled in Group Policy
B. Temporarily close anti-virus software and security protection software (360 housekeeper, etc.) and reinstall
3.Error code 103
Solution: Upgrade the system from WinXP to SP3
4.Error code 105, 106
Solution:
A. Check the installation disk and C drive, and make sure you have more than 2GB space
B. If it is not enough 2GB, please go to a nearby computer store to purchase a memory module to upgrade the memory
5.Error code 107
Workaround: Upgrade DirectX
6.Error code 1985
Solution:
A. Open Task Manager, find and end the HD-DeployTool_KK_china_api_nt2_dt.exe process
B. If you still have problems after performing step A, restart the machine and reinstall
7.Error code 3001
Solution: Manually download and install the VC runtime library
8.Error code 3002
Solution:
A. Reinstall
B. If you still get an error, try to manually download and install the .Net runtime library.
9.Error code 3003
Solution: Manually download and install the .Net runtime library

Change log

1.Fixed the issue of 120 frames invalidation after the update of `` War Double Palmis '';

2.Fixed the problem that the `` Princess Link '' Japanese clothing black screen on the x64 simulator;

3. Fixed the issue of "Black Desert" speed + black screen running, compatible + blurry image quality;

4.Fixed the issue that the `` Perfect World '' compatible + lower wound angle is easy to fall back;

5.Optimize the experience process of the overseas acceleration function of the simulator;

Software screenshot

Category Navigation
Popular downloads
  • Extreme Whale Downloader 2018 Official Free Edition

    Extreme Whale Downloader 2018 Official Free Version

    download now
  • wps office 2016 official download free full version

    wps office 2016 official download free full version

    download now
  • LeTeam game box 2018 official free version

    LeTeam game box 2018 official free version

    download now
  • Tencent computer housekeeper official download 2017 official version

    Tencent computer housekeeper official download 2017 official version

    download now
  • QQ browser official download 2016 computer version

    QQ browser official download 2016 computer version

    download now
  • uc browser computer version 2017 official pc version

    uc browser computer version 2017 official pc version

    download now
  • Baidu Guardian 2017 official latest version

    Baidu Guardian 2017 official latest version

    download now
  • Baidu antivirus software 2016 official free version

    Baidu antivirus software 2016 official free version

    download now
  • Kingsoft Internet Security 2017 official free version

    Kingsoft Internet Security 2017 official free version

    download now
Change batch Recommended mobile games
Ranking in this category